Happy Hour

12 - 14

marti - vineri

2 jucarii cadou

Regulament concurs

Bicicleta verii se intoarce

de la Ciufolici In parteneriat cu Bike Boutique&More

  1. Organizator:

Saloanele Ciufolici

  1. Durata concursului:

Concursul “Bicicleta verii se intoarce”de la Ciufolici si Bike Boutique&More ” se desfasoara in perioada 1 martie (inclusiv) -31 mai (inclusiv).

  1. Modul de desfasurare:

Toti clientii saloanelor Ciufolici care vor achizitiona in perioada concursului servicii pentru copii constand in cel putin o operaţiune destinată copiilor / bon ( ex: tuns copil, tuns zero, tuns Breton, tuns vârfuri, tuns special, rezervare copil) au dreptul de a participa la concurs, prin introducerea in urnele special amenajate din fiecare salon Ciufolici a bonurilor fiscale in baza carora au fost platite serviciile mentionate mai sus.

Bonurile trebuie sa fie emise in perioada de desfasurare a concursului si sa aiba inscriptionate pe spatele lor, in mod citet, numele copilului, varsta acestuia si un numar de telefon.

  1. Premiile

Premiile concursului constau in 2 biciclete, cate una pentru fiecare salon Ciufolici, ce vor fi expuse una in salonul Amzei, una in salonul Obor pe toata durata desfasurarii concursului. Bicicletele expuse sunt cu titlu de model, ele urmand a fi schimbate cu un model asemanator adaptat varstei copiilor declarati castigatori, daca dimensiunile bicicletei expuse nu sunt potrivite.

  1. Modalitatea de acordare

Pe data de 1 iunie la ora 16.30 în salonul Obor şi la ora 17,30 în salonul Amzei va avea loc tragerea la sorţi la care vor participa casiera, frizerii din tura respectivă, un reprezentant al acţionariatului Ciufolici şi un reprezentant al Bike Boutique&More

Câştigătorii vor fi anunţaţi la telefon în aceeaşi zi. Dacă la numărul indicat pe bon nu răspunde nimeni timp de 10 apeluri, in maxim o jumatate de ora in intervalul 16.30-17.00 pentru salonul Obor, respectiv in intervalul 17.30-18 pentru salonul Amzei, se va trage un alt bilet câştigător!

Castigatorii pot ridica premiile in termen de 7 zile de la anuntarea rezultatului. La ridicarea premiului copilul câştigător va veni însoţit de un adult.

  1. Confidentialitatea datelor

Organizatorul va pastra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs vor fi sterse.

SPOR LA TUNS!

CU CÂT MAI MULTE TUNSURI CU ATÂT MAI MULTE ŞANSE DE CÂŞTIG!

Ce bine că e vară, mă tund mai des la Ciufolici şi în plus capăt o bicicletă de la Ciufolici si Bike Boutique&More

Un Hover-Board de la Ciufolici

Regulament concurs

  1. Organizator:  Saloanele Ciufolici

       2. Durata concursului:  Concursul Un hover-board de la Ciufolici  se desfasoara in perioada 20 octombrie ( inclusiv) -19 decembrie ( inclusiv).

        3. Modul de desfasurare:  Toti clientii saloanelor Ciufolici care vor achizitiona in perioada concursului servicii pentru copii constand in cel putin o operaţiune destinată copiilor / bon ( ex: tuns copil, tuns zero, tuns Breton, tuns vârfuri, tuns special, rezervare copil) au dreptul de a participa la concurs, prin introducerea in urnele special amenajate din fiecare salon Ciufolici a bonurilor fiscale in baza carora au fost platite serviciile mentionate mai sus.

      Bonurile trebuie sa fie emise in perioada de desfasurare a concursului si sa aiba inscriptionate pe spatele lor, in mod citet, un numar de telefon si optional(numele copilului si varsta acestuia)

     4. Premiile

      Premiile concursului constau in 2 hover-boarduri , cate 1 pentru fiecare salon Ciufolici ce vor sta expuse, in ambele saloane.

      Modalitatea de acordare

      Pe data de 21 decembrie   la ora 19.00 în salonul Obor şi la ora 19.30 în salonul Amzei va avea loc tragerea la sorţi la care vor participa casiera, frizerii din tura respectivă si  un reprezentant al acţionariatului Ciufolici .

      Câştigătorii vor fi contactati  la telefon în aceeaşi zi.

      Castigatorii pot ridica premiile in termen de 7 zile de la anuntarea rezultatului. La ridicarea premiului copilul câştigător va veni însoţit de un adult.

      5. Confidentialitatea datelor

      Organizatorul va pastra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele de contact ale concurenţilor din prezentul concurs vor fi distruse.

SPOR LA TUNS!

CU CÂT  MAI MULTE TUNSURI CU ATÂT MAI MULTE ŞANSE DE CÂŞTIG!

 

Castiga bicicleta verii

Cere un incarcator

"Ciufolici"after 8"

“Pentru luna septembrie am pregatit rechizite scolare cadou! Sa incepem anul scolar cu drag!”

“Membrii Ciufolici benefeciaza de 20% reducere la tuns in zilele de luni, pe baza legitimatiei de membru.”

“Eu si mama la tuns in iunie: 10% reducere daca ne tundem impreuna. Oferta este valabila de marti pana vineri intre orele 10.00 - 16.00. Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri.”

“Baloanele revin! Pe 1 și 2 iunie, pe lângă jucăria clasică primită cadou la fiecare tuns, copiii vor primi și câte un balon!”

Ciufolici ofera reducere familiilor cu 3 copii care vin la tuns in acelasi timp: pentru 2 copii platesc pret intreg iar pentru al 3-lea pretul este la jumatate.

From March you can make the picture Ciufolici magnetic even with your new haircut!

In the interest of being good hosts and, besides thanking the more clients of their hair look, we look forward to Ciufolici green apples!

Ciufolici loves children and this is not a novelty! All children who will come in February salons Ciufolici will receive a colorful balloon.

Din martie iti poti face la Ciufolici poza magnetica chiar cu noua ta tunsoare!

Din preocuparea de a fi si gazde bune, pe langa cea de a multumi cat mai multi clienti de aspectul parului lor, va asteptam cu mere verzi la Ciufolici!

Ciufolici iubeste copiii si asta nu-i o noutate! Toti copiii care vor veni in luna februarie in saloanele Ciufolici vor primi un balon colorat.