Ciufolici – Salon Infrumusetare Bucuresti

Bine ati venit la Ciufolici, salon infrumusetare Bucuresti. Este exact ceea ce ne dorim sa simtiti… ca sunteti bineveniti. Misiunea noastra este sa oferim servicii de cea mai buna calitate pentru satisfacerea deplina a clientilor. Sa depasim permanent asteptarile mereu crescande ale clientilor, desfasurand activitatea in confirmitate cu cele mai inalte standarde de etica profesionala. Stilistii nostri au talentul, priceperea si viziunea necesara pentru a va face sa aratati si sa va simtiti minunati.

Ciufolici sarbatoreste 12 ani de la infiintare in septembrie 2004. In acesti ani Ciufolici a avut o incredibila dezvoltare. Gandit intai ca un salon de coafura frizerie pentru copii si adolescenti, la cererea clientilor, Ciufolici ofera acum servicii complete de infrumusetare is pentru adulti. Numarul clientilor a crescut atat de mult incat acum cele 2 locatii existente nu mai sunt de ajuns, in urmatoarea perioada 2 noi saloane Ciufolici se vor deschide in Bucuresti.

Daca ne cunoasteti deja, va invitam sa beneficiati de avantajele Ofertelor Speciale, sau mai ramaneti un moment pentru a afla despre Noutati. Daca nu ne cunoastem inca, descoperiti nenumaratele posibilitati prin care Ciufolici poate aduce lumea frumusetii la dumneavoastra pana la minunatele unghii pictate. Toate intr-o atmosfera luxurianta de confort si relaxare. Va invitam sa ne vizitati!

Daca doriti sa aveti prioritate inaintea oricarui client va rugam sa va faceti o Programare in prealabil.

salon infrumusetare bucuresti