Produse copii

Renee Blanche, popularul brand de hair styling a intrat recent pe piata produselor de infrumusetare din Romania.

Brandul se adreseaza direct stilistilor cu o gama de produse create special pentru a raspunde nevoilor acestora. Compania este printre putinii producatori de pe piata ce ofera produse naturale, cu efect foarte intens, ce nu dauneaza parului, oferind insa un rezultat ireprosabil. Grație modului profesionist Renee Blanche poate avea grija de parul tau, oferindu-i substanțele nutritive necesare. Prin urmare, astăzi ne putem bucura de cea mai buna ingrijire a parului, la un preț accesibil.

In locatiile noastre va oferim 100% produse originale Renee Blanche !

GAMA H-ZONE OPTION FOR BABY cu Aloe Vera

Cu totii am citit de nenumarate ori de proprietatile miraculoase ale Aloe Vera, dar in ingrijirea scalpului si a parului, aceasta are adevarate proprietati regenerative, nutritive actionand ca un balsam natural pentru scalp si par. Aloe Vera pastreaza echilibrul ph-ului la nivelul scalpului, are actiune blanda , curata porii si face parul moale si suplu. De aceea este un ingredient des folosit in produsele cosmetice pentru bebelusi si copii.

Gama H-Zone Option Baby este special conceputa pentru scalpul sensibil al bebelusilor si al copiilor, gratie concentratiei de Aloe Vera. Produsele H-Zone Opton baby nu contin SLES ( SODIUM LAURETH SULFATE), SALT & PARABENS.